Ametyst smykker - 5 flotte typer smykker med en ametyst i

Der er ikke noget, der er så smukt som smykker. Og med den tid vi lever i, i dag, er det noget, der gælder både mænd og kvinder.

Kvinder har altid haft for ry at udsmykke sig og at gøre sig i stand for på den måde at udstråle den smukkeste udgave af sig selv. Derfor er smykker noget, som mange kvinder ikke vil undvære – også fordi der her er tale om noget, der kan være med til at udgøre prikken over i’et, når et outfit skal pyntes og have den sidste detalje.

For mænd er det at gøre noget ud af sig selv dog også noget, der vinder større indpas. Og derfor er det i dag muligt at finde et næsten lige så stort udvalg af smykker til mænd som til kvinder. og det er også en tendens, at mændenes smykker gerne må være de lidt mindre og mere neutrale, mens kvindernes efterhånden bliver mere rustikke og robuste.

Når du gerne vil skabe et blikfang med dine smykker

Derfor må smykkerne i dag gerne være en hel item i sig selv forstået på den måde, at de bør skille sig ud. De skal kunne ses og dermed udgøre et blikfang, når vi klæder os på.

Og derfor handler det om at finde de smykker, der skiller sig ud, men som samtidig også kan mikses og matches med næsten ethvert outfit. Det er nemlig disse smykker, vi kommer til at sætte stor pris på, hvad end det er til hverdag eller til fest.

Og det er netop grunden til, at du bør tage et kig på de mange fantastiske muligheder, som der byder sig med smykker med en ametyst. Her er der nemlig for alvor tale om et smykke, der kan skille sig ud og give et bidrag til dit udtryk. Intet er så smukt som uforgængeligheden og naturligheden i en ametyst, og derfor forenes et smykke perfekt med en sådan.

Find håndlavede smykker med ametyster til dine behov

Og heldigvis for dig findes der et bredt udvalg af smukke smykker med en ametyst, hvorfor det også er muligt at finde et smykke, der stemmer overens med dine behov, ønsker og krav.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til farven på ametysten samt det smykke, som du bærer. Du kan nemlig få eller endda selv lave alverdens smukke smykker – lige fra halskæder og armbånd, til øreringe, fingerringe og ankelkæder.

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; savasana.dk. Her er det nemlig muligt for dig at finde alverdens smukke ametyster i smykker – alle håndlavet specielt til at opfylde alle dine forventninger.

Føl roen og klarheden som en ametyst bringer med sig

Ametyster forbindes nemlig også med noget spirituelt, og derfor kan det være, at det ikke blot er det smukke i naturligheden, du søger, men også det ekstra som et smykke med en ametyst kan give dig, hver gang du bærer det. Ametysten er nemlig intens, og med sine vidunderlige, violette nuancer og skønne egenskaber, kan denne krystal være med til at bringe klarhed og ro med sig overalt, hvor du vælger at bringe den.

Her er der nemlig tale om en både smuk og dragende krystal, som der også hviler noget mystisk over, og det er måske også derfor, at der her er tale om en af de krystaller, der er mest populære at gøre brug af til blandt andet smykker – også fordi at den smukke violette farve gør sig godt, hvad end du er til guld eller sølv eller måske en blanding af dem begge.

1. Derfor bør du bærer en ametyst i din halskæde

Det kan for eksempel være i en halskæde, som er et smykke, der kan bæres til næsten ethvert sæt tøj og dermed også generelt er et meget populært smykke.

Her kan du finde én enkelt smuk ametyst, som du synes har en god størrelse og facon og sætte den i en kæde som et vedhæng, således den bæres som et neutralt smykke i alt sin naturlighed.

Men du kan også vælge et finde flere små krystaller, som du sætter omkring på hele kæden, således du kan føle den ro, som krystallen kan bringe over alt omkring dig på din krop.

2. Kombinér flere smukke armbånd med ametyster på én gang

Er det i stedet et armbånd, du gerne vil bærer med en ametyst, har du igen flere valgmuligheder. Her skal du dog være opmærksom på, at størrelsen bliver mindre, idet det er unaturligt med en større krystal i et armbånd. Det skal nemlig ikke være til gene i din dagligdag, og derfor er det mere velset med mindre krystaller eller igen blot en enkelt smuk og velvalgt model.

Et armbånd er især smukt til det outfit, hvor ærmerne er kortere, og hvor du således kan vise lidt bar hud på dine arme eller dine håndled – du kan også med fordel forene flere armbånd på én og samme tid, hvilket i dag er noget, der er blevet ganske populært blandt både ældre og yngre.

3. Foren halskæden og armbåndet med en smuk fingerring

Kan du i stedet lide at udsmykke dine fingre, måske fordi du ikke føler, at en halskæde eller et armbånd kan komme helt til sin ret, fordi der her er tale om smykker, der ofte kan blive skjult at tøjet, er det også en mulighed at få en sådan med en ametyst.

Fingerringe er dog ofte også noget, der bæres i forening med en halskæde og et eller flere armbånd, og derfor er det ikke et sted, hvor du bør gå på kompromis. I stedet bør du vælge flere modeller for på den måde at skabe et unikt udtryk i sig selv, når du mikser og matcher på kryds og tværs af blandt andet med stilarter og krystaller.

4. Vælg nogle øreringe der passer til din hverdag

Øreringe er også ganske populære, og ofte får flere af os skudt huller i ørerne, mens vi er ganske små. Derfor er det også et ideelt sted at udsmykke sig lidt ekstra, og især hvis du har en hverdag, hvor du ofte bærer dit hår væk fra ørerne, fordi det måske sættes op, kan det være et smukt element at bringe ind.

Her er det igen vigtigt med nogle mindre krystaller, der ikke synes for markante i dine ører, idet de så vil skabe uro og tyngde i stedet for ro – og det er noget, der gælder, hvad end du vælger de små ørestikkere, der sidder helt ind til øreflippen, eller det i stedet er nogle modeller, der hænger.

5. Føl naturligheden om sommeren med en ankelkæde

Sidst men ikke mindst kan det være en ankelkæde. Her er der tale om et smykke, der særligt anvendes i sommermånederne, hvor vi viser vores ben og ankler frem, og hvor det således også er ideelt at udsmykke sig. Når man render rundt på bare fødder, er der ofte heller ikke noget, der er mere rart end at føle den kølige ametyst mod sin hud.

Menu
Top